Juuri nyt minun tulisi aloittaa työt ja opiskelut. Sen verran kokeneeksi olen jo tullut, että tiedän millä ne aloitetaan. Ensiksi pitää poistaa häiriötekijät, sillä mikään ei saa tulla sinun ja töidesi väliin. Yleensä häiriötekijöiden poisto alkaa siivouksella. Käytännössä tämä tarkoittaa kolaamista. Haetaan lumikola jolla siivotaan kaikki pullot ja likaiset vaatteet lattialta. Jatketaan niin kauan, että lattialla ei ole enää mitään. Nyt pullot piilotetaan pahan päivän varalle, ja vaatteet me työnnämme pesukoneeseen. Yritän katsoa, että tummat ja värilliset vaatteet menevät eri vuoroon. Liian usean paidan olen maalannut siniseksi ja punaiseksi.
Myös työpöytä on harmillisen täynnä rojua. Avaamattomista pornolehdistä erilaisiin monisteisiin, kaikki pois, mieluiten laatikoihin.
Jotta työn teko ei vielä alkaisi, keitä vaikka teetä, syö vähän leipää ja tule vilkaisemaan joskos jokin täysin tuntematon bloogi olisi vaikka päivittänyt ja voisit lukea, mitä hänellä on sanottavanaan.

Nyt tiedän, miksi en tiennyt, mihin laiva oikein oli menossa. Tiedän, että minulla sytyttää, kuin jäisellä coltilla, mutta enhän minä voinut tietää, että laiva ei oikeasti käy missään, vaan seilaa vailla määränpäätä.

Sulo