Väsyttääkö? Oliko rankka työviikko? Ei se mitään. Nyt on Perjantai. Muista nauttia siitä, sillä aivan pienen hetken kuluttua on taas Maanantai, ja juot kahviasi ennen töihin menoa. Väsyttää vaan niin vietävästi.

Jos sitä vaikka ottaisi rauhallisesti. Rauhallisesti ei muuten tarkoita välttämättä koti-iltaa. Ja jos ei ota rauhallisesti niin ainakin sieltä tulee huomenna:

267.jpg

Aivan! Villi Australaasia. Edes astraalijumalat eivät kykene estämään minua katsomasta tuota krappiksen parantavaa voimaa. Avara luonto, eli Avis niinkuin paremmissa piireissä puhutaan, on jotain mikä saa minun kanani lihalle. Avis antaa uskon huomiseen. On siinä vaan jotain älytöntä puhtautta ja luonnon voimaa! Ah!

"'Australasia' means the Commonwealth of Australia and all its Territories, together with New Zealand, New
Caledonia, Vanuatu, Fiji, Papua New Guinea including the Bismark Archipelago, Solomon Islands, West Irian, all islands south-east of a line joining 0 degrees latitude, 130 degrees east longitude and 20 degrees south latitude and 120 degrees east longitude and all islands east of Australia to the International Date Line and south of the Equator. "
Piti ihan ottaa selvää, mitä tuo Australaasia ihan tarkalleen ottaen tarkoittaa. Nyt tiedän.


Minusta tuntuu, että aion juoda ainakin lasin punkkua tänään, ja käydä tässä vielä harrastamassa vähän rantalihasten ylläpitoa. Edellisen lauseen komplementti on: en aio  tehdä mitään ja juon punkkua enemmän kuin lasillisen. Katsotaan, miten käy. Elämä on. Auf  Wiedersehen!

Sulo